“Wanneer mogen we weer schaatsen”?

Nieuwsbericht 18-01-2021.

“Wanneer mogen we weer schaatsen”?

Ja, je hoort het deze jonge toeschouwers denken! Want zeg nu zelf eens, wie wil er nu niet weer eens lekker schaatsen hier?? En wanneer dan?

Niemand weet wanneer we weer kunnen, maar één ding is zeker, vandaag niet! Al was onze streek afgelopen nacht met nul graden wel de koudste plek in Nederland

Komt het dan nog? Nou en of, als je de afgelopen weken goed hebt opgelet, er is weer een versterkt “signaal” zichtbaar geworden!!?? Een signaal dat steeds sterker wordt!? Veroorzaker: Momfer en zijn familieleden! Er liggen overal duizenden verse molshopen en die grond,(ondergetekende schreef het al in een eerder bericht!) is afkomstig van die vorstvrije kraamkamers! Waarom moeten die dan zo diep(- 800mm!!)zijn?

Je moet je wel even in de huid van zo’n mol verplaatsen en ondergetekende heeft “ze” ook nog nooit met handschoenen zien graven! Duidelijk dat je daar beneden met de koude grond dan ook hele koude vingers krijgt!! Als mens sla je je handen warm, kruiselings tegen je lichaam! Maar als mol, hoe kun je die korte pootjes tegen je lijf warm-slaan? Dat lukt je dus niet!! Dus nu al, voor de komende vorst uit, diep genoeg graven!!

Uw verslaggever ter plaatse.

 

 

 

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu