IJsclub Vlietland is een notarieel goedgekeurde vereniging met leden.

Tijdens de eerste ijsperiode in een winterseizoen kunnen de leden in het clubgebouw aan de ijsbaan hun lidmaatschapskaart voor dat seizoen ophalen.
Op vertoon van die kaart hebben de leden van de vereniging gratis en bij voorrang toegang tot de ijsbaan.
Niet-leden hebben pas toegang tot de ijsbaan als het ijs voldoende sterk is voor grotere aantallen bezoekers. Zij kunnen dan aan de ijsbaan een dagkaartje kopen. Bij inschrijving van nieuwe leden accepteren we alleen nog maar betaling per automatische incasso. Aan bestaande leden die hebben gekozen voor betaling per nota, berekenen we € 2,00 extra, gezien de hoge administratie – en bankkosten.

Voor informatie over het lidmaatschap kunt u contact opnemen met de ledenadministratie, Eef Rimmelzwaan, Keenenburgweg 21, 2636 GK Schipluiden,
tel. 06-23615866, e-mail: admin@ijsclubvlietland.nl.