IJsbaan blijft gesloten!

IJsbericht 27-02-2018

De ijsbaan blijft vandaag gesloten!

Alle schaatsfanaten en andere geinteresseerden zijn van harte welkom voor een kop koffie of warme chocolademelk, maar zullen voor het ijs nog even wat geduld moeten opbrengen. Het heeft vannacht helaas niet hard genoeg gevroren om de baan geschikt te maken voor het grote publiek. 
De site kon de grote vraag naar informatie enige tijd niet aan, maar dat probleem is inmiddels opgelost.

Het bestuur van IJsclub Vlietland

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

6 reacties. Reactie plaatsen

 • Ronald kom morgen langs. Bespreken we dat wel!

 • Momenteel vriest het lekker -3,5gr. Morgenochtend wordt weer beslist. Zoja dan opening vanaf 8 uur. Wel weer met strakke instructies en een deel van het terrein niet beschaatsbaar en alternatieve opstapplaats.nu nog zwak.ijs met name langs de masten.

 • Als de baan open gaat, kan ik dan als niet lid mijn zoontje van 5 kennis laten maken met natuurijs op jullie baan?

 • Al ben ik een oorlogskindje, ik wil nog wel een paar jaar lid worden van jullie ijsclub.
  Er is hier in Schiedam een veel te kleine Schaats – cultuur.
  Ik hoop morgen 28 feb te mogen schaatsen bij jullie.
  Ik ben val-klaar met schuimrubber ingenaaid.

 • Hoi Marcel, morgenochtend vroeg rond 07:30 wordt de beslissing over de openstelling door het bestuur genomen!
  Ik hoop dat je dan voor je werk nog een rondje kunt wagen.

 • Dag bestuur, als de baan morgen woensdag open zou gaan, is dat dan meteen vroeg bv vanaf 8 uur? Ik ben mijn werk aan het inplannen en wil als het even kan een rondje hebben geschaatst vroeg op de dag voordat ik aan het werk ga…! Dank voor reactie en met groet,
  Marcel, lid sinds lang

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Menu