Nieuwsbericht 27-11-2021.

Laat de vorst nu maar komen!!

Door het slechte weer en de daarbij horende vele regen, is het vullen van onze ijsbaan, na 7 dagen nu al bijna voltooid! Man, wat is er de afgelopen dagen een berg water gevallen!! Zelfs de regenwormen waren van het (fiets)padje af!!

Een logisch gevolg van onze gevulde ijsbaan is, dat Nils Holgersson met zijn vrienden momenteel bezit hebben genomen van onze 20.000 m2 water! Met spoed zijn onze plaatselijke restauranthouders benaderd, of de menukaart aangepast kan worden!??? (Want stel dat deze “vrienden” van Nils, komend voorjaar allemaal als pappa en mamma zo’n 15 tot 20 eieren weten uit te broeden?? Dan is volgend jaar om deze tijd, het water van onze ijsbaan niet meer te zien!!)

Dan wil ondergetekende u toch nog even hinten i.v.m. die “mooie” weerberichten in midden Zweden!! Afgelopen vrijdagmiddag om 16.30 uur werden daar temperaturen gemeten van min 32 graden!! Ze zeggen dat de wind de komende tijd westelijk wordt, maar stel je voor dat ze het mis hebben! Dan komt het zo naar beneden zakken! En we hoeven natuurlijk niet alles hoor! Wij zouden met de helft al dik tevreden zijn!!

Uw verslaggever ter plaatse.