Reservering 12 februari

De ijsbaan is vrijdag voor leden geopend vanaf 09:30 zolang de condities het toelaten. Houd uw reservering bij aankomst gereed! Klik op onderstaande link om je voor één van de schaatsblokken in te schrijven:

LET OP: Ook op en naast het ijs gelden de coronaregels. Houd altijd 1,5 meter afstand en draag een mondkapje! Zo houden we deze ijsperiode samen veilig! Veel schaatsplezier!

Niets gevonden.

6 reacties.

• Fam. Egberts, leuk jullie ook weer op de baan te zien. ‘Communicatiestrategie’ is er niet! De media komen zelf op ons af en daar geven we antwoord op. En soms knipt en plakt iemand als Lubach er wat uit!

• Wat een legends. Verder kijken dan de WOS (Westlands) en de BBC. Aad was zichtbaar in Lubach op zondag. Hulde voor de communicatiestrategie. Volgend jaar: Aad bij Op1!!!!!

• Beste CJ, onze ijsbaan is alleen open voor leden. Dit staat in het reserveringsformulier, op de website in de berichten en op de verschillende sociale media uitvoerig en duidelijk aangegeven. Blijkbaar is deze regel u aan het oog ontschoten. Helaas konden we u daarom geen toegang verlenen vandaag. We wensen u nog veel schaatsplezier en hopen u volgend jaar, wanneer de pandemie over is, alsnog bij IJsclub Vlietland te ontvangen.

• Wat een organisatie!! :-(((. Met een geldige reservering lijkt het net alsof je ook als niet lid mag komen schaatsen. Hoe wel ze je hartelijk uitnodigen, word je aan de poort gewoon gewieigerd….Balen.

• Ha Tom, dat klopt! Zorg dat je de reservering bij aankomst op de ijsbaan kunt tonen!

• als ik de melding krijg van dat de reservering is ontvangen betekent dit dan ook dat de reserving is aangenomen?