Nieuwsbericht 26-03-2019

We namen woensdag j.l. afscheid van de winter! Donderdag 21 maart 2019 op kalender, betekent onherroepelijk het begin van de lente!
In die nachten was de volle maan goed zichtbaar! Dat betekent dat het helder weer was, welke er mede de oorzaak van was, dat de temperatuur op de dag steeds verder stijgt. (’s-Morgens vroeg zat’ie dan weer zonder geld en hadden we dus weer “vorst aan de grond”!!)
Deze hogere temperaturen brengen ons direct bij de zomergebruiker van ons ijsbaanterrein. Omdat het gras 4 maanden onder water heeft gestaan, duurt het leeglopen van de ijsbaan best wel een tijdje! Je kunt die moederschapen(ooien!) en hun lammetjes er niet te vroeg op laten, want dan moet je ze allemaal zwembandjes aan doen!! Dat is toch ook geen gezicht?
Onze nieuwe gebruiker wacht nog enige dagen, met het loslaten van de vierpotige lentekriebels, totdat het gras weer groeit en de rondrennende en springende lammetjes een genot voor het oog zijn! Kom daarom steeds even langs onze ijsbaan lopen en geniet!! Als pleister op de wonde, zijn de lammetjes al op de foto/film gezet!!

Uw verslaggever ter plaatse

IMG_4582