Het water maakt plaats voor nieuw gras, wat straks samen met de schapen en hun lammetjes weer voor een mooie zomerinvulling van onze ijsbaan zorgt!

Zelfs alle Sorbodoekjes bijelkaar zijn niet genoeg om de tranen weg te drogen! De IJsmeesters van IJsclub Vlietland hebben vanmorgen na een langdurige vergadering, toch besloten dat de stop uit de ijsbaan moest! Dit is wel de meest demotiverende actie, die een ijsmeester in zijn carrière te doen staat! Psychiaters in de wijde omgeving zijn gevraagd om de komende dagen uit te zien naar verdwaasd rondlopende personen (lees: ijsmeesters!), om hen weer wat “bij te praten”! Hier komt nog bij, dat het deze winter nagenoeg niet gelukt is, om “dik” water te meten!
Alle weerprofeten zagen hun weersvoorspellingen niet bewaarheid worden! Zelfs een spontane actie via Weightwatchers, kon geen ijsmeester op het ijs helpen!!! Stiekem hoopt ondergetekende toch nog dat de klimaatsverandering voor 21 maart nog “iets” van zich laat zien/voelen!!Uw verslaggever ter plaatse