‘t kan vriezen, ‘t kan dooien!

 Als het 2e deel van de voorgaande zin zich laat gelden, dan is er sprake van een aanhoudende dooiperiode! Daar gaan wij ons natuurlijk niet bij neerleggen, maar proberen hier een positieve draai aan te geven! Dus: de 2e “golf”-baan in Schipluiden is geopend!

Wel is er even gegoogled bij golfbanen.nl! Daar kwamen we het onderdeel Zandbunker tegen?? Nu is deze “bunker” bij onze “golfbaan” natuurlijk niet toegepast, want zand en ijsbaan gaan nu eenmaal niet samen!

Verder staan alle “greens” bij ons onder water en verwachten dat alleen de ervaren golfer in staat is een “hole” te slaan! Dan toch ook hier nog even de kanttekening bijgemaakt, dat als er dan toch een “hole-in-one” geslagen zou worden, er weinig kans is dat de eigenaar zijn golfbal terugvindt, want onze holes hebben immers geen bodem!!!

Als je dit nieuwsbericht over 2 weken weer eens tegenkomt op onze website, hoopt ondergetekende van harte dat de vorst het land is binnengevallen! En dat de golven plaats hebben gemaakt voor “dik”water!!

Uw verslaggever ter plaatse!