Reservering 9 februari

De ijsbaan is vanmiddag geopend van 14 tot 17 uur voor kinderen die lid zijn tot en met 12 jaar!

Ouders en begeleiders mogen niet op het ijs en dienen zich te registreren via onderstaande link:

LET OP: Ook op en naast het ijs gelden de coronaregels. Houd altijd 1,5 meter afstand en draag een mondkapje! Zo houden we deze ijsperiode samen veilig! Veel schaatsplezier!

Niets gevonden.

5 reacties. Reactie plaatsen

• Beste Jaap, je bent vanmiddag van harte welkom als je reserveert. Je kunt een mailtje sturen naar admin@ijsclubvlietland.nl voor het lidmaatschap van je zoontje.

• Goedemorgen,

Ik ben lid en wil graag einde vd middag komen schaatsen, daarbij mijn zoontje van 6 jaar meenemen voor een paar kleine rondjes op de krabbelbaan. Mijn zoon is nog niet lid maar wil dit graag worden. Kan dit?

• Beste Sonia, helaas kunnen we door de pandemie maar een beperkt aantal mensen en kinderen toelaten op de ijsbaan. Leden krijgen daardoor voorrang. We hopen dat we zo spoedig mogelijk weer naar het oude normaal kunnen!

• Jammer dat het alleen voor lid kinderen is en niet voor alle kinderen

• Wendy van Meerendonk
    9 februari 2021 10:47 10:47

Goedemorgen team van ijsclub,

Onze kids willen vanmiddag schaatsen. We zijn lid.
    Onze zoon wil een vriendje meenemen om te schaatsen.
    Mag dit?
    Graag hoor ik van u.