Reservering 10 februari

De ijsbaan is woensdag voor leden geopend vanaf 09:30 zolang de condities het toelaten. Klik op onderstaande link om je voor één van de schaatsblokken in te schrijven:

LET OP: Ook op en naast het ijs gelden de coronaregels. Houd altijd 1,5 meter afstand en draag een mondkapje! Zo houden we deze ijsperiode samen veilig! Veel schaatsplezier!

Niets gevonden.

10 reacties. Reactie plaatsen

• Zeker de link staat online onder het kopje: ‘Reserveren 11 februari’.

• Kan ik voor morgen 11 februari nog een blok reserveren ?

• Peter en Thea Dukker
    10 februari 2021 16:07 16:07

Wij willen reserveren voor morgen, en op zoek naar ons lidnummer zagen we de afschrijving contributie met 1 lidnummer bedrag EUR 9,00. Wij dachten beiden lid te zijn. Is dit bedrag inderdaad voor ons beiden?

• Dorien van Oosten
    10 februari 2021 12:06 12:06

Van af hoe laat kan je inschrijven voor de avond om te schaatsen?
    en kan ik dan ook al schaatsen we daar apart, in een keer meerdere personen inschrijven?

• Ha RC Jansen, ik zou u adviseren de spam-box te controleren!

• Fijn hè!

• Ha Tessa, de ijsbaan is door coronapandemie alleen opengesteld voor leden. Om dezelfde reden kunnen we helaas ook geen nieuwe leden inschrijven. We hopen zsm terug te gaan naar het oude normaal!

• Kan het kloppen dat er geen bevestigingsmail komt wanneer je een tijdslot reserveert. Nog niets gezien.

• Fantastisch, eindelijk weer een keer op natuurijs !

• Is het ook mogelijk om te komen schaatsen als je geen lid bent van de ijsclub? Ik zou morgen met 2 kinderen willen komen. En als je alleen als lid kan komen, is het dan ook mogelijk om bij de ijsbaan zelf lid te worden? Ik hoor het graag!